Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

H H 88

härsklystna häxan

hej och hå

finns det nån jag kan

trampa på?

ja, allra helst en

man förstås

så han förstår vem

som är boss

en dag ska jag få

min revansch

och bli en välspridd

pojkrumsplansch

jag dyker upp på

nytt igen

när jag fått kraft från

djävulen

 

 

LARZ GUSTAFSSON    9/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-09 20:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Hoppsan, det var ord och inga visor
2011-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP