Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kämpar...

Mitt hjärta blöder
mitt hjärta gråter
du blir sämre
sover mest hela tiden

Smärta har du ingen än
man ser i dina ögon
att du är rädd
rädd för vad som kommer sen

vi finns vid din sida
vi ser hur kämpar
för din existens och ditt liv....vad kommer sen???




Fri vers av mickech
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-10 19:57



Bookmark and Share


  Maria T
Smärtsamt att se
någon kämpa...
2011-08-10

  Black Bird
Ord med djupa känslor ... Vacker men sorgset att läsa dessa ord
2011-07-28

    ej medlem längre
Fint och ledsamt vemodigt på samma gång
den berörde mig

Malin
2011-07-11

    ADI Nehlin
håller med föregående..den når ända in i hjärtat
2011-07-10
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech