Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma fönster.

Tomma fönster
påminner mig
om mitt liv
En sång på radion
blev till min melodi
Kvällen är som skärvor
i min darrande hand
Inga fotspår visar
min existens




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 108 gånger
Publicerad 2011-07-11 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta