Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blinkande ord i City

Blinkande ord i City
Glittande Manhattan
En ungdomens metropol
Woody Allen blir nog stolt
Blinkande ord lovar lyx
och champagne
Jag blickar ner i mina fickor
Nej,tyvärr kan ni inte sälja
den här drömmen
för jag är fattig
som en kyrkråtta
Men jag lever..
Andas in friheten
ja,Janis Joplin
hade så rätt
när hon konstaterade
med sin raspiga röst
att frihet är ett annat ord
för att inte ha kvar något
att förlora




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 85 gånger
Publicerad 2011-07-11 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta