Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glashjärta

I ett fint omslaget paket
Med rosa tingeltangel och guldigt papper
perfekt inslaget
Första klassigt lyxpaket kan man väl säga
Inuti paketet
Det sköraste ting av allt
Ett glashjärta
Några små sprickor
Men det läks med tiden

(sägs det, men det har ännu inte hänt)

På sidan av paketet finns ett litet lås
Litet men starkt
Ingen har någonsin fått nyckeln till mitt paket
Ingen förrutom dig
Jag ger dig mitt glashjärta
Håll det inte för hårt eller för löst
För det är så himla skört




Fri vers av zeddi
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-01-02 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zeddi
zeddi