Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en god vän


Vännen

Låt oss vara vänner
vad som än händer

Låt oss inte bli hårda och kalla
för då förlorar vi allt och alla

Låt oss ge varandra chansen
att ge av oss själva och av egen
fri vilja ända fram tilll sista dansen

Låt oss höja vår vänskap
till en sfär utan fiendeskap
utan att vara svartsjuka
eller avundsjuka

Låt oss vara vänner
vad som än händer




Fri vers av mickech
Läst 212 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-12 13:09



Bookmark and Share


  Maria T
Underbart att ha en god vän
2011-08-10

  Emme VIP
Vilken vacker dikt till
din vän..
2011-07-13

  La Magnólia VIP
Mycket fina tankar!
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech