Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN ÄR BESYNNERLIG

Kärleken är besynnerlig
när man hitttar den
blir man rädd för att förlora den
samtidigt blir man modig som få

Man kan bestiga berg
för sin älskade, man river sina skyddsmurar
och blottställer sin själ

Och man hoppas
att denna gången
slutar allt väl




Fri vers av mickech
Läst 291 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-07-12 14:12



Bookmark and Share


  Maria T
Hoppas på ett gott slut
2011-08-10

  Karin Rosberg
omtumlande och sann!! skön att läsa....
2011-07-16

  Linda CH VIP
Underbart skrivet!
2011-07-13

  Alva Johnsson VIP
Kärlek...grön
Kärlek... skön

Kärlek... mogen
Kärlek...trogen

Kär...lek
2011-07-12

  Maj-Lis VIP
Så sant min vän
2011-07-12

  SvartPoesi
Jätte fin! :D
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech