Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i trädgården


Omsvärmad

När fjärilarna

är så många att även

jag blir omsvärmad

då gäller det att njuta

av godvädersdagarna




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-12 14:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2011-07-15

  Linda CH VIP
Positivt och livsbejakande!
2011-07-14

  ULJO
Härlig insikt min vän
2011-07-13

  sulimaa
Härlig liten text full av humor...lockar mig att le och att känna livsglädje :)
2011-07-13

  Minkki VIP
skön humor!
2011-07-13

  Anna*
Jag upplevde själv precis den känslan för några dagar sedan! Du har fångat den väl!
2011-07-13

  anits VIP
Jo, visst är det så, fina rader
och en vacker bild till
2011-07-12

  Anya VIP
Jaa visst är det så. fin målning.
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP