Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Love is life.


Love

Love changes our lives
Love breaks our hearts
Love makes us laugh
Love makes us sad
Love is our life
From birth to death




Fri vers av Elena L.
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-01-02 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elena L.