Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk vad enkelt det är

Tänk vad enkelt
det är för dig
att slå ut kärleken
ifrån mig
Jag orkar inte
hålla på med
rövslickeri längre
för att få
"ett lyckligt slut"

Ändå var du
den bästa kyssen
jag upplevt
Vi människor
brukar oroa oss
tills det är dags
att lägga sig
i kistan




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 113 gånger
Publicerad 2011-07-12 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta