Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oj..oj..


Du vill ha ett stim, inte kärlek

Tvitt Tvitt din smilfink

Tig Tiga som Mmm...uren

Tipp Tipp tassa schh...tyst

Fisk Fiska fånga napp

Rik Riklig fångst

Sen släpper du i igen


Åk åker
Jag Du Jag Du
hem..igen..dit..hit..
Dit var hur jag va!?
Du.. trasig trålare

Broms.. men broms.. bromsa då

Bromsa Åka Bromsa Åka..Hackigt nu!
Ja, just en hemligvän som hette BU
Åh..äntligen ett hål, jag ålar ut
Förnuft tillfånga till slut




Yrkar på enkel avfärd mot månen




Fri vers av Songbird VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-26 11:39



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Skönt att åla sig ut...mot ett annat slut :)
2011-08-30

  Lena Själsöga Keijser
... tack
2011-08-28

  Peter Stjerngrim VIP
Missbruka kan man göra det allra mesta ...
Relationsmissbruk är dock enligt min mening,
det allra mest förödande av dem alla ...
Tror dock sådana människor är väldigt rädda för
verkliga relationer och därför spamar marknaden
för att säkerställa att de inte behöver riskera att fastna för någon ...
Själv tror jag mer på verkliga relationer och möten
- men när det kommer till känslomässiga relationer
är jag kompromisslös ... Hellre är jag själv än att jag
kompromissar med kärleken och därmed riskerar att vakna
upp med fel människa vid min sida ...

Hoppas allt är väl med dig och att jag får läsa några rader från dig snart igen!
2011-08-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
skojfrisk sköning simmandes i stim
2011-08-26

  TT
...snurrig...vindlande...men så jäkla rolig att läsa!!! Älskar humorn som bara smittar av sig...härlig text!!!!!!!!!!! :- )
2011-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP