Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fail safe (32 evigheter senare)

Och det är befriande
att äntligen låta bli

att försöka


trotsa den där
jävla gravitationen

 

jag tror jag bär ändå.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 622 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-07-14 21:34



Bookmark and Share


  karenina VIP
underbar känsla av styrka och att gå sin egen väg
2012-02-19

    Tea Alex
Ja.

Befrielse kan komma i olika former.
2011-07-18

  Ninananonia VIP
Hoppet lever ändå...så bra...
2011-07-18

    ej medlem längre
Ah.
Med ansiktet vänt mot solen, mot vinden. Högt uppe på en klippa. Vatten nedanför. Nu jävlar hoppar jag!
Befriande.
Starkt.
Vackert.
2011-07-15

  Linda CH VIP
Grymt! Lita på din självkänsla och kör...
2011-07-15

  Anna*
En utomordentlig dikt i all enkelhet som rymmer mängder! Applåder
2011-07-15

  Järnkatten
Precis, kör så det ryker :)..!!
2011-07-15

  L I V
UNDERBART befriande Niclas :)
2011-07-15

  Valdemar Anders
Exakt. Oavsett vad man trotsar.
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP