Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdig..

Jag vill bli klar
för att kunna
leva livet,
men
livet lever
precis nu
mer än
någonsin
tidigare,
jag lär aldrig
bli klar..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-13 23:12



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Förlåt mig!
riktigt fullständigt lärd

Mera v h
2011-07-13

    Ken Cassel
Fullständigt lärd
:)

Mvh

Ken
2011-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Shifra