Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon sa att hon längtade någon annanstans

Jag hittade
en röd ballong
i trädgården idag

eller så var det
du som hittade mig

den hade lagt sig
för att vila
i ett av äppelträden

jag tror att den
kom från söder
för jag tänkte
på dig just då

och i samma stund
så föll regndroppar
mjukt på min panna



de kändes
som dina kyssar




och de luktade havet.




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 945 gånger och applåderad av 48 personer
Publicerad 2011-07-18 10:22



Bookmark and Share


  karenina VIP
förmedlar en väldigt finstämd känsla av värme och vemod, där känslan färstärks av den röda ballongen. det här tyckte jag om
2012-02-19

  Alysse VIP
När jag läser dina vackra ord så tänker jag på min mamma som just gått bort. Bokmärker denna text då den ger mig sådan tröst i min sorg. Ger mig den starka känslan av en hälsning från någon som fattas oss. Mycket berörande
2011-09-10

    ej medlem längre
Fraser målar du fram till en helhet,som förvisso icke kan förutsägas av titeln!
Men hon kanske var någonannanstans!

Begåvat verk -väcker tankar och känslor!
2011-08-20

  Maria Zena Viklund
underbart! sparas till dagar av behövande tröst
2011-08-16

  Linda CH VIP
Mjukt, vackert och mycket läsvärt!
2011-07-30

  M.A.J.R
snyggt skrivet
klara bilder när jag läser
kan läsa denna igen
applåd
2011-07-20

  M_Franke
Mjuk, behaglig och vacker, som en pärla *applåder o visslingar*
2011-07-19

    Tea Alex
Jag ser framför mig hur du står i en svartvit trädgård - och hur ballongen lyser i klaraste rött...
2011-07-18

  L I V
För mig känns den här SÖT...jag fick en "söt" känsla när jag läste. Jag ler.
Låter som en jäkligt märklig och ickekonstruktiv kommentar men den är spontan och direkt...och det är nog sån jag är just idag bara helt enkelt

Hade dock tyckt om den ännu mer om du avslutat med hav istället för havet..men det är ju jag och min halvdåliga måndagstolkning

Jaja, jag tror jag försöker säga att jag tyckte om det jag läste
2011-07-18

  LenaJohansson VIP
ger en vacker känsla
2011-07-18

  Emme VIP
Mycket mycket vacker vännen..
2011-07-18

    Max Poisé
Orden gungar över böljor. Snyggt och renskalat. Sånt här gillar jag!
2011-07-18

  Aisha VIP
ritigt fint!

gilla!
2011-07-18

  Ninananonia VIP
Djupt vacker.. Berör

Du skriver så vackert...
2011-07-18

  Christine Sabel
åh så sorgligt och vackert! Kram till dig
2011-07-18

  Anna*
Mjukt, tilltalande och vackert!
2011-07-18

  stenen/ Yv Ericsson
fint. vackert skrivet.
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP