Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggtråd

Halsen är bara taggtråd
och jag dör varje gång
jag måste gäspa




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 128 gånger
Publicerad 2011-07-14 13:23



Bookmark and Share


  queenia
precis en sådan känsla
hade jag förut,

men skrivandet gav mig lusten
åter att hahahahaha

grip lusten och livet
bytet och blodet

och lev min vän!

<3
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta