Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fullt ös här igen!


ROCKFESTIVALEN

rullar ut ljudmattorna

Syrsorna tystnar




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-14 13:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-07-18

  ULJO
Både på gott och ont med Hultsfredsfestivalen.
2011-07-15

  anits VIP
Jag kan förstå att det högt ljud
som hörs vida omkring
2011-07-14

    ej medlem längre
Vilken oanad effekt . . .
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP