Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAN RÖRDE VID DIG

Han rörde vid dig

och kraft gick ut

ett vidrörande

blev plågans slut

du lyfte din blick

och mötte Hans

Han blev din refug

din sista chans

 

 

Hans Ord föll i jord

och den var god

du fröjdade dig

när du förstod

det nya tog vid

det gamla dog

och isarna smälte

när Han log

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    14/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-14 16:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det. JESUS som Han heter.
2011-07-15

  mare VIP
Den " helige" gör precis detta ;)
2011-07-15

  Mats Henricson
mycket elegant, naturligtvis, tycker mig spåra en viss religiös "touch" i denna.....
2011-07-14

  anits VIP
Mycket vackert och berörande
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP