Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hög

himmlen faller men jag e glad
stjärnorn rämnar men jag ler
shit vad jag e hög
på livet
å sånt




Fri vers av Hjärter
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-01-02 19:07



Bookmark and Share


    Hjärter
ojojoj...den var fin den lilla du!
2006-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Hjärter

Senast publicerade
Hög
Att göra slut
* Se alla