Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TACK Nick Cave & The Bad Seeds!



Tack för musiken som för mej hän

och som får mej att hitta IN

till min själ, så att jag kan 

ANDAS och skriva igen!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-14 23:33



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ditt tack
andas vidare
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP