Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Kvinnan!


DEN BESYNNERLIGA

ja besynnerlig är hon
hon som kan få oss att tappa koncepterna helt
Inbjudande och skön
faller vi handlöst förälskade
och säger ja till saker vi aldrig
kunde drömma om att göra
innan vi mötte hon, den
bedårande och vackra varelse
man smälter totalt
blir alldeles förvirrad och känner fullständig lycka!!




Fri vers av mickech
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-15 01:39



Bookmark and Share


  Maria T
Till en vacker
kvinna
2011-08-10

  Ninananonia VIP
Underbar hyllning... Tycker mycket om :)
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech