Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek föder Livets väg




Kom
Älskade
Ropa
Lyssna
Endast
Kärlek


Får
Ödet
Dit
Ensamma
Ropar

Lever
I
Vilja
Endast
Tillit
Stärker

Vår
Äkta
Grund







Fri vers av Songbird VIP
Läst 767 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2011-07-15 14:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En triumf
2011-09-01

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart glädjande skrivet!
2011-08-03

  Ninananonia VIP
Vacker är kärleken... :)
2011-07-15

  Lena Själsöga Keijser
livets urgrund

vet du
jag har läst dina ord
uppifrån och ned
fallande
droppe
så stiger droppen
läser dina ord

och bilden är

livets
urgrund
2011-07-15

    Johnjohn
Kärlek föder livets väg....underbart! *applåd
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP