Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av tv-serien "Sons of Anarchy".


Den grymma sanningen

Den grymma sanningen
bultar som ett färskt sår
Får dig att ifrågasätta
allt som Han lärde ut
Vem är han egentligen?

En stor Lögn
som förgiftade
era sinnen
så länge...
För länge...




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 114 gånger
Publicerad 2011-07-15 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta