Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera,


Maskingevär


Gud som sitter i himmlen där?
Ge mig ett litet maskingevär
Som jag kan göra stordåd med här
Skjuter bort allt som varit besvär
Livet har blivit bara sådär
Men i sinnet är det misär
Få är de saker jag håller kär
Ett trasigt hjärta som knappt bär
Gud snälla ge mig ett gevär
Det är det sista jag begär




Fri vers av Aco
Läst 531 gånger
Publicerad 2006-01-02 21:46



Bookmark and Share


  Thirre
Hmmm...tror du sköt bort poesin en aning ;-) Rimmen känns som ett entonigt maskingevärssmattrande.
2006-01-02

  Erik&Anna
Hum, intressant text
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Aco