Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..........


Krig Inombords



Jag är pojken som skulle bli man
Ville som alla andra ett eget liv

Är instängd inuti mitt huvud
Tvungen till att ta detta kliv

Rädslan jag bär jag måste ta
Livet blir som det blir

Tårarna inte längre så långt borta
Men allt jag haft är ett minne blott

Har kämpat mot mig själv så länge
Till slut faller även jag

Kommer inte gå en dag utan sorg
Men jag kanske finner det jag söker

Jag reser mig upp och går
Klandrar du mig för att jag försöker?




Fri vers av Aco
Läst 485 gånger
Publicerad 2006-03-20 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aco