Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~


Your Wings

Your cry makes me die
Your smile makes me fly

But it's okay to be sad sometimes
as long as you know I'm always by your side

Far away or close like never
Watch me die for you to get better

Sorry if I'm a burder
but I want to be your wings

Always being on your back
and helping you reach better times as fast as possible.




Fri vers av Sorano c:
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-17 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sorano c:
Sorano c: