Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom

Kom här och sätt dig intill mig.
Jag vill värma ditt hjärta.
Jag vill blåsa liv i din slocknande själ.

Låt sen ljusen brinna.
Låt allt mörker försvinna,
för all evig tid blir jag kvar hos dig.

Kom här och lägg dig intill mig,
låt mig hålla dig nära.
Du ska alltid vara en del av mig.

Fast du tvivlar och ängslas,
står jag kvar vid din sida,
för jag sviker dig aldrig min älskade vän




Fri vers av pjmusiker
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-17 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pjmusiker
pjmusiker