Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

jag kan inte stanna
när du får mig att vilja vara kvar
världen är för stor
för att jag ska kunna hittat rätt plats

jag kan inte lyssna
när du får mig att aldrig vilja sluta
timmarna är för få
för att jag ska kunna släppa taget om tiden

jag kan inte vara lycklig
när du får mina leenden att bli äkta
lyckans välbehag är aldrig tillräckligt evig
för att jag ska kunna känna den livet ut

jag kan aldrig gråta
när du får trösten att bli magisk
såret är för djupt
för att jag ska kunna tillhöra någon

jag kan aldrig stänga dörren
när du får mig att aldrig vilja öppna den
minnenas rum är för många
för att jag ska kunna få plats med våra




Fri vers av Fridan
Läst 242 gånger
Publicerad 2011-07-18 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fridan
Fridan