Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade en chans


Jag hade en chans, som jag inte trodde fanns!

Var är du någonstans?

Jag ångrar mig så,

jag trodde aldrig att det på denna väg skulle gå,

att jag så här dåligt skulle må!

Jag hade en chans, som jag inte trodde fanns!

Var är du någonstans?

Med dig vid min sida mådde jag toppen,

känslorus i hela kroppen!

Jag hade en chans, som jag inte trodde fanns!

Var är du någonstans?

 

Passar på att säga förlåt så himmelskt mycket,

nu i sista stycket! 




Fri vers av poetpojken
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-01-03 02:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetpojken