Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet till himlen

Hej himlen,


det är jag,


sitter här och funderar varje dag,


finns där uppe någon lag?


Börjar känna mig vek och svag,

Får jag komma förbi ett tag?


Du förresten,

hälsa alla nära och kära att dom får hjälpa mig bära,


när slutet är nära!

vi ses snart, när livet är klart!




Fri vers av poetpojken
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-01-03 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetpojken