Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄNNEN I SVART

tre besökare i svart kostym

manifesterar sig

tre besökare i svart kostym

som informerar dig

budskapet är tämligen koncist

kan inte missförstås

tre besökare i svart kostym

de vet var du kan nås

 

 

en svart cadillac gled sakta fram

och den parkerades

myntet i hans kalla hand försvann

teleporterades

tre besökare med eld i blick

ler aldrig som vi gör

bleka skepnader i svart kostym

vet inget om humör

 

 

LARZ GUSTAFSSON    19/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-19 17:44



Bookmark and Share


    Tea Alex
Snyggt skrivet! Som kommentarerna här under visar - många associationer föds! Bravo!
2011-07-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag har inga. Jag är renad i Jesu blod.
2011-07-21

  Alva Johnsson VIP
Kan det vara Dina demoner
i svart kostym???
2011-07-21

  anits VIP
det låter inte som några trevliga
besökare, jag skulle hålla dörren låst
2011-07-20

  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=f4WjibPS7-M

2011-07-19

  Cizzi
Du beskriver rationalismen i gestalt tycker jag.
Kapitalet, Byråkraten. Hårt som asfalt...
Genialt och bra, tänkvärt.
Det är lite som att känna sig inringad av att läsa.
Som på skolgården när en var liten och blev omringad av de som var större och starkare...
2011-07-19

  Måna N. Berger
Det där är inga trevliga besökare, kan jag slå vad om. De verkar inte ha vare sig humör eller humor. Texten väcker en massa associationer!
2011-07-19

  mare VIP
Låter "lite skrämmande", kan det vara F.B.I, C.I.A, eller liknande ?!
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP