Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker springa ifrån...

Har länge jagats av något
jag inte vill möta

Vart jag än befinner mig
finns det nära

Ibland som nu försöker
jag springa ifrån

Springer tills det gör ont
i hela kroppen

Och hjärtat värker mer
än någonsin

För jag förstår att jag
måste stanna

Möta det som jagat mig
i alla år

Stannar och vänder mig
om för att se

Sanningen...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-19 20:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klockrent..att vara människa..bra !
2011-08-12

  M.A.J.R
berörande är denna text utan tvekan
bra gjort ^^
2011-07-20

    Niklas H
kan bara hålla med kommentaren nedan. fantastisk text!
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP