Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brev till Marlon Men jag kan inte hans adress så det blir till dig


Brev till Marlon






Första gången jag sms:ade dig

var jag en liten grön kyckling

Livet kan förändras på ett år



Jag är avtrubbad

har förlorat oskulden

funnit världen svart

och

hjärtat skrumpnat



Lade du något i min drink?

Smittade du mig?



Det är nu du ska säga

"Välkommen till verkligheten", Marlon

Kram








Övriga genrer av soraya bonali
Läst 283 gånger
Publicerad 2011-07-19 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soraya bonali
soraya bonali