Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Brev till Marlon Men jag kan inte hans adress så det blir till dig


Varför vill du inte ha mig i rött, gult och blått?

Marlon

Plötsligt svarade du på ett sms

Du sade att du var tillgänglig



Min värld blev ljusgrön

Gula blommor dansade över väggarna i mitt kök

Blodet rusade i krapplack längs armarna

ner till fingertopparna

Jag såg mina ådror vidgas, blå under gyllenbrun hud




Lätta fingrars dans över knappsatsen

tre

fyra

fem

sms till svar





Sedan gråbrun tystnad





Varför varför varför

vill du inte ha mig

som jag vill ha dig?



När alla regnbågens färger pumpar mig i din riktning







Fri vers av soraya bonali
Läst 278 gånger
Publicerad 2011-08-14 12:13



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Härligt knasig! Det gillar jag skarpt! Sista meningen var sagolik.
2011-08-16

  Mangal VIP
Fångar mig, och jag känner igen. Väl skrivet. Gillar.
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

soraya bonali
soraya bonali