Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olycklig Kärlek , Kommentera


Uppmärksamhet



Hörde du mig verkligen inte alls?
Mitt hjärta som slog så hårt
Ådrorna syntes klart på min hals
Att få din uppmärksamhet är svårt

Jag stod bredvid när jag skrek
Mitt hjärta pumpa än mer än förr
Tror du mina känslor är en lek?
Ignorera mig såhär du inte bör


I min förtvivlan tankarna svek mig
Drömmarna blev väldigt tomma utan dig

Säg mig varför var jag tvungen till detta?
Säg mig varför fick jag ej mod till att berätta?


Nu kan ingen längre mig höra
Slå, hjärtat nu vägrar göra
Min hals är skuren och kladdigt röd
Din uppmärksamhet jag fick när jag var död




Fri vers av Aco
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-01-03 09:03



Bookmark and Share


  Ariel_the_angel
Sorglig...mycket sorglig. Det är så det kan bli när man har förlorat en kärlek. Och det är så man ofta känner sig när man är olyckligt kär...som jag ofta gör. Mycket bra var den...starka ord!
2006-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Aco