Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa tjejer dras till svin helt enkelt , varför? Kommentera ,


Slår du mig , Så får du mig


Jag lovar jag ska ta dig för given
Ofta du blir ensam hemma övergiven
Jag lovar jag har aldrig på dig lyssnat
Du får kanske säga nåt när jag har tystnat

Jag lovar ingen ska veta av dig i mitt liv
Inbäddad i lögner åt sidan du tar ditt kliv
Aldrig ska du veta vad jag innerst egentligen känner
Du vet din plats och mina känslor bara dig bränner

Jag lovar jag slår dig om du säger ifrån
Du döljer det med halsduken till sista trån
Ska vara otrogen mot dig i våran säng
Förlåtelsen du ger utan en vettig poäng

Allt detta du vill av mig få
Kan inte ge dig , måste nog gå
Förstår inte varför det ska vara så
Vissa av er jag bara inte kan förstå




Fri vers av Aco
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-01-03 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aco