Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstånd

Mitt intellektuella
isberg
smälter
jag behöver inte
frysa,
jag vill tro,
för att
bli
varm.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 190 gånger
Publicerad 2011-07-20 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra