Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöänglar.

de som förgyller

våra liv

är nog snöänglarna




Bunden vers (Haiku) av charlotta
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-01-03 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotta
charlotta