Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mors död

Drar mig till minnes

att för länge sen


satt en trettonårig

liten flicka i min

bil för att

tala


om sin mammas

död


men jag tror inte jag

hade någonting

vettigt att

säga:


jag hade då ingen

erfarenhet av

en mors

död.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 167 gånger
Publicerad 2011-07-21 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld