Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hur allt var förr. Och om hur förr är precis som nu.


Tidsresan

Jag åker tillbaka till 1999. Färgar håret tokblont. Införskaffar svart kajal. Blir kär i sångaren i Silverchair. Blir olyckligt kär i killen som liknar sångaren Silverchair. Skaffar en ny katt. Skaffar en till kompis. Skaffar en silverfärgad mp3-spelare. Silverfärgad mp3-spelare snos. Jag blir arg. Ny ägare blir glad. Jag köper en ny. Jag köper en singel. Jag köper en skiva. Skivan överkonsumeras. Svart kajal överkonsumeras. Hårfärg överkonsumeras. Jag åker tillbaka till 2011 men samtidigt ingenstans. För ingenting har förändrats. Ingenting alls.




Fri vers av affe_100
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-22 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

affe_100