De flesta moralkakorna kommer från vänster.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De flesta moralkakorna kommer från vänster.




DELILA

min svaghet

har allt att vinna

men jag vill inte ha

nån älskarinna

min svaghet

vill klippa håret

min svaghet

gnider salt i såret

 

 

LARZ GUSTAFSSON    21/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-23 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP