Detta är en av de LYCKLIGASTE dagarna i mitt liv.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är en av de LYCKLIGASTE dagarna i mitt liv.




DUKTIGHETSVIKTIGPETTRAR

det finns en ministär

av så duktiga, korrekta

och är man inte med

ja, då är man suspekta

man säger: "hoppa!" och

då är det bäst du hoppar

för annars blir det smisk

och riktigt beska droppar

 

 

det finns ett kollektiv

som drabbats av en noja

de vill att du ska bli

en lydig papegoja

så underordna dig

för annars går det illa

här är det lika tufft

som i big brother´s villa

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   110723

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-23 17:21



Bookmark and Share


  mare VIP
En lydig papegoja kommer jag aldrig att bli ! ;)
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP