Publicera mera!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Publicera mera!




MASSPSYKOS

högsta vinsten: ett högtryck

sedan sitter man nöjd

ungefär som herr geller

när en sked blivit böjd

vinner man hela världen

men förlorar sin själ

säger lyckoprofeter

ändå: "allting är väl..."

 

världen rasar omkring dig

men du har ju ditt vin

och en inbillad framtid:

utopin anarkin

tröstpriset är en trisslott

skrapa, barskrapade!

återvänd sen besviken

till det sparsmakade

 

 

se chokladhjulet stanna

fyra nummer från ditt

alla talar om kärlek

var och en söker sitt

vilse i universum

full av floskler och flykt

blinda leder de blinda

upp i tornet man byggt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/3 2011








Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-23 19:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Precis som du. Lättprovocerad till max tror jag bestämt.
2011-07-23

  Larz Gustafsson VIP
Everybody´s talking but no one says a word.
2011-07-23

  Larz Gustafsson VIP
Den psykosociala mentaliteten i Sverige BESTÅR av ma-SS-psykoser. Kollektivnoja.
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP