En annan form av masspsykos

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan form av masspsykos




ESTETISK NAZISM

jag passar inte in i bilden

så går det när man är en vild en

jag passar inte in i bilden

jag skulle bara ställa till den

jag har begått det värsta brottet

det att jag inte håller måttet

det finns estetiska aspekter

och den som inte helt perfekt är

sänds till en annan del av staden

för att han misspryder paraden

så upp till kamp nu mot samvetskvalen

ta strid för skönhetsidealen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 20/5 2011






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-23 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP