Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskan är en person

Den Onde, också kallad

Ormen, Satan,

Djävulen,


Lögnens fader och Mörkrets furste.


Det var honom JESUS stred mot

på korset, och vann seger

över; för var och en

som tror på

JESUS:


Segraren från Golgata

också kallad Livets

furste

som är vägen, sanningen och livet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 157 gånger
Publicerad 2011-07-24 17:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Aldrig har någon religionsstiftare vunnit en sådan seger. De var bara människor.
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld