Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljumma kristna

bryr sig inte om att människor går

förlorade; bara de slipper stöta

sig med någon.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 166 gånger
Publicerad 2011-07-24 09:33



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
JESUS grät över Jerusalem, för folket skull, som såg ut som får utan herde, i Hans ögon.
2011-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Just det. Evangelium är ingen fredstraktat utan en krigsförklaring. Jesus förklarade krig mot Satans rike.
Den som vill vara alla till lags kan aldrig tjäna Gud.
2011-07-24

  Elwania
Kristna fundamentalism
tar ju till vapen och slaktar barn i Guds namn
fy faen för alla som gömmer sitt hat
och snedvridna åsikter bakom
Jesus
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld