Jag är fortfarande lycklig.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är fortfarande lycklig.




MOTVÄRNSDAGAR

svart fabriksrök stiger upp mot svarta moln

rönnbären är stoppljus på vår gård

söndag morgon i vår östkustsmetropol

vill man vara fri blir domen hård

alla måste likbildas och likriktas

som i tredje rikets masspsykos

jag har valt att göra motstånd, resa rygg

där jag är nu kan jag inte nås

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    24/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2011-07-24 12:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag sörjer inte på kommando. Sverige är ett enda stort grupptryck ibland. Eller snarare MUPP-tryck. En gigantisk kollektivnoja.
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP