Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REBELL TILL REBELL

 

 




 


skulle du öppna ditt fönster

och ropa: "kom in!"?

du som var ivrigt beundrad

men aldrig blev min

för gammal vänskaps skull

för alla minnenas skull

för att lyrik som har liv och

som vägrar att bli mull

 

skulle jag öppna mitt hjärta

på vid gavel då?

oddsen att nån ska förstå

är så oerhört små

du är så uppriktig, ärlig

men godhjärtat snäll

så låt oss kommunicera

rebell till rebell

 

 

LARZ GUSTAFSSON 5/2 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-24 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP