Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PINOCHET

tänk om hamacher

försvarat pinochet

ja, då hade säkert

nåd gått före rätt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   24/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2011-07-24 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP