Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå. små .Bär

många bäckar porlar
tysta näckar vrålar
genom musikens slimmade
mening

Grönsprängda skog
få lingon är förunnade sin plats
i denna årstid
sparad åt blått

Lekande svalor
lurar vinden
på sin vinst
flyger genom
tunnlar av vilja
Oh,
jag skulle vilja göra detsamma

Men jag stannar här i riset
på marken
med en bit av himlens kvällsfärg på
fingrarna




Fri vers av MyyM
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-24 18:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men så fint!
Jag har precis varit där,
jag känner igen alltihop,
men det var du som hade orden :)
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

MyyM
MyyM