Bibeln är Guds Ord. Här finns inget utrymme för flummerier eller tvetydigheter.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bibeln är Guds Ord. Här finns inget utrymme för flummerier eller tvetydigheter.




ELDSKRIFTEN PÅ VÄGGEN

eldskriften på väggen

talar tydligt om tidens slut

tänder eld i skäggen

på de vittnen som brunnit ut

mene, mene tekel

det behövs en reformation

vi som lyckligt leker

måste nås av en allvarston

kärlek utan sanning

saknar livgivande substans

vill man se förvandling

får man söka nån annanstans

eldskriften på väggen

är en maning från himmelen

budskapet är glasklart

för de öppnade ögonen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/2 2011







Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-25 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP